Belisol sluit 2020 spectaculair af en schenkt gratis ramen en deuren

2020 was voor iedereen een bijzonder jaar. Daarom besloot Belisol iets extra te doen voor haar klanten. We pakten uit met een spetterende actie om 2021 met een knaller te beginnen. Wie eind 2020 bestelde, krijgt niet alleen ramen en deuren zonder zorgen maar maakte bovendien kans om zijn aankoop terug te winnen. De gelukkigen werden 17 december tijdens een online slotevent bekendgemaakt.

Nationale prijzenpot

In tegenstelling tot de eindejaarsactie van 2019, waarbij elke deelnemende showroom een prijs uitreikte, werd er dit jaar gekozen voor een nationale prijzenpot. Over heel België maakten drie klanten kans om het aankoopbedrag van hun ramen en deuren terug te winnen, wat de inzet aanzienlijk vergrootte. De deelnemers maakten, naargelang hun aankoopbedrag, kans op een prijs van maximum 5.000, 15.000 of 25.000 euro. Bij deelname aan de actie, moesten de Belisol-klanten een kennisvraag oplossen, namelijk “In welk jaar werd Belisol opgericht?”. Gaven ze hierop het juiste antwoord – 1977 - dan kwam hun deelnameformulier terecht in één van de drie vazen en maakten ze kans om met één van deze drie mooie prijzen aan de haal te gaan.

Online bekendmaking

Om ieders gezondheid te bewaken, werd op 17 december 2020 een online slotevent georganiseerd om de winnaars bekend te maken. Onder begeleiding van ex-Miss België Virginie Claes en onder het toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder, gebeurde de trekking van de winnaars. Leuk detail: Belisol is een familiebedrijf in hart en nieren en schakelde dus de kleinkinderen van de oprichter van Belisol in als onschuldige hand(jes).

De geluksvogels

Na een woordje uitleg van enkele Belisol ondernemers, kon er overgegaan worden naar de officiële trekking, het moment waarop iedereen zat te wachten. In volle spanning, keken maar liefst 429 deelnemende klanten naar de live uitzending van het slotevent. De gelukkigen waren de familie Timmermans, Verriest en Suenens. Zij kochten hun ramen en deuren respectievelijk bij de showrooms in Leuven, Kortrijk en Sint-Pieters-Leeuw voor een bedrag van 3.936, 8.150 en 23.000 euro. Bedragen die zij dus cadeau kregen van Belisol. Dat maakt van hen niet alleen de trotse eigenaars van kwalitatieve Belisol ramen, maar bovendien van grátis Belisol ramen. Voor deze families kan het nieuwe jaar alvast niet meer stuk. We wensen hen nogmaals een dikke proficiat! Wil je dit spannende moment graag herbeleven? Bekijk dan hier de video van het slotevent.

Niet deelgenomen aan deze actie? Niet getreurd, want met de kwalitatieve ramen en deuren van Belisol heb je altijd gewonnen. Contacteer een showroom in je buurt voor deskundig advies op maat en we maken ook van jou een winnaar.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen