Belisol trotse partner van woonblog Sundae

Bent u een interieurliefhebber, een eeuwige klusser of heeft u renovatieplannen? Maak kennis met Sundae. Sundae is een blog vol haalbare interieurideeën en inspirerende woonverhalen. Voor hun eigen renovatie-avontuur schakelt Sundae Belisol in als betrouwbare partner.

Voor alle interieurliefhebbers

Het brein achter Sundae, Eline Rousseau, creëerde de blog vanuit haar onbegrensde passie voor wonen. Resultaat: een home & lifestyle-platform waar interieurliefhebbers hun hartje kunnen ophalen en kunnen binnenkijken in inspirerende interieurs, op de hoogte blijven van de nieuwste woontrends en aan de slag kunnen dankzij de vele praktische tips.

Handen uit de mouwen: het Sundae Huis

Daarnaast heeft Sundae ook zelf renovatieplannen. Sinds kort zijn ze van start gegaan met hun eerste verbouwproject: het Sundae Huis. Samen met de Sundae Friends zullen ze dit eerste renovatiepand gedurende 8 maanden opknappen en inrichten tot een aangename thuis voor de toekomstige bewoners. Het hele verbouwverhaal zal uitvoerig aan bod komen op de renovatiepagina en op sociale media.

Belisol als betrouwbare Friend

Voor de samenwerkingen in dit hele verbouwverhaal gingen ze bij Sundae op zoek naar betrouwbare, inspirerende en kwaliteitsvolle merken. Zo kwamen ze bij Belisol terecht. Als Sundae Friend, zal Belisol instaan voor de nieuwe voordeur, het schuifraam en de vaste ramen in het pand. Na een professioneel advies van in de showroom van Roeselare, ging Belisol alvast van start met de technische opmeting. De Belisol-adviseur nam nauwkeurig de verschillende maten, maakte detailtekeningen en besprak alle details zoals bijvoorbeeld de draairichting.

Het vervolg

Hoe het verder gaat? We houden u graag nog even in spanning en brengen u binnenkort op de hoogte van het vervolg. Eén ding is zeker: Belisol gaat voor niets minder dan kwaliteit, zowel in product, plaatsing en service.

Wilt u zelf ook samenwerken met Belisol als betrouwbare partner? Maak een afspraak in één van onze showrooms.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen