Belisol zoekt 50 nieuwe collega's

Belisol, marktleider in ramen en deuren, gaat deze maand op zoek naar vijftig nieuwe medewerkers. Met een promotiecampagne willen we in oktober verkopers, plaatsers en andere profielen aanwerven voor onze showrooms in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Groeitraject met oog op veertigjarig bestaan

Het lijkt vreemd, in economisch moeilijke tijden, zoveel extra personeel aanwerven. Maar toch is het realiteit, verduidelijkt Patricia Alen, CEO van Belisol: “Iedereen weet dat de bouwsector zwaar onder druk staat. Toch kiezen we op de vooravond van ons veertigjarig bestaan bewust voor groei. De campagne beantwoordt aan een concrete nood bij onze zaakvoerders. Quasi elke showroom in België is vandaag op zoek naar bijkomende personeelsleden. Ondanks de grote beschikbaarheid op de arbeidsmarkt, lukt het steeds moeilijker om deze vacatures in te vullen. Daarom steken we graag als merk Belisol een tandje bij met deze nationale aanwervingscampagne, de Belisol Jobmaand. Ondermeer dankzij die vijftig nieuwe medewerkers én een verbreding van ons gamma willen we in 2017 een bijkomende groei van het merk Belisol realiseren. ”

Belisol zkt 50 profielen

De gezochte profielen zijn heel divers, maar technische bagage blijkt wel een rode draad. Patricia Alen: “Bij functies voor opmeters of plaatsers verwacht je inderdaad dat de kandidaten een technische achtergrond hebben. Maar de voorbije jaren stellen we vast dat ook voor de verkoop van ramen en deuren steeds meer technische kennis vereist is. Het aanbod wordt groter, de constructies worden ingewikkelder én de klant is zelf steeds beter geïnformeerd. Daarom leggen we bewust de lat hoog. We mikken op ervaren en empathische verkopers met een degelijk technisch en intellectueel niveau. Bij Belisol gaan we steeds voor topservice en topkwaliteit.”

Interesse? Surf naar jobs.belisol.be en solliciteer vandaag nog!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen