"De warme aanpak van een familiebedrijf, de knowhow van een grote speler"

Nieuwe zaakvoerders aan het roer van Belisol-showroom in Oudenaarde

Sinds januari 2018 hebben Frederic Boudringhien en zijn echtgenote Sofie Buyens als nieuwe zaakvoerders de touwtjes stevig in handen in de Belisol-showroom in Oudenaarde. “Ons stokpaardje? Persoonlijk advies met kennis van zaken, op maat van de wensen van de klant.”

Oudenaarde doet ongetwijfeld een belletje rinkelen bij wielerfanaten. Een wielermuseum, de Koppenbergcross én de finishlijn van de Ronde van Vlaanderen; Koning Fiets wordt er op handen gedragen. Geen koersliefhebber maar wel op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Ook dan vind je je gading in de Oost-Vlaamse stad waar sinds januari 2018 Frederic Boudringhien en zijn echtgenote Sofie Buyens het mooie weer maken in de showroom gelegen in het retailpark, Kraneveld 81.

“De showroom opende medio 2015 zijn deuren”, steekt Frederic van wal. Sinds januari 2018 voeren Frederic en Sofie het bewind van de toonzaal. “Samen sturen we een zevenkoppig team aan: een vertegenwoordiger, een opmeter en vijf plaatsers verdeeld over twee ploegen. Ons werkterrein strekt zich uit over de regio Vlaamse Ardennen.” Van maandag tot en met vrijdag kunnen bezoekers in de toonzaal terecht van 10u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u30. Op zaterdag bieden Frederic en zijn team doorlopend advies van 10u00 tot 16u00.

Dichtbij de klant

Frederic studeerde af als onderofficier, bouwde daarna een carrière uit in de horeca en is sinds 2001 als verkoper lid van de Belisol-familie. “Begin dit jaar was de tijd rijp voor een nieuwe stap, en het zaakvoerderschap van de showroom in Oudenaarde opnemen bleek een mooie opportuniteit”, vertelt Frederic. Als filiaalhouder draagt hij directe en persoonlijke communicatie hoog in het vaandel. “Het franchisemodel van Belisol combineert het beste van twee werelden; een persoonlijke aanpak geruggensteund door de vakkennis van een groot bedrijf. Dat weten de klanten te appreciëren.”

De beste kwaliteit aan de beste prijs

Een oriënterend kennismakingsgesprek kan ofwel bij de klant thuis ofwel in de showroom plaatsvinden. Frederic: “Samen overlopen we de verschillende mogelijkheden – pvc, aluminium en hout – om vervolgens een stijlkeuze te suggereren die past bij de woning en de smaak van de klant en voldoet aan de technische vereisten in kwestie.”

Op basis van de eerste kennismaking stelt het team van Frederic een offerte op die besproken wordt tijdens een tweede gesprek in de showroom. “We adviseren op esthetisch, technisch én financieel vlak zodat de klant de beste kwaliteit aan de beste prijs krijgt”, stelt Frederic. “We trekken daarvoor ruimschoots de tijd uit bij een lekkere kop koffie. En dat is net de sterkte van de lokale verankering van Belisol. Online of op grote beurzen zie je als klant al gauw door de bomen het bos niet meer. Hier begeleiden we de klant in een gemoedelijke sfeer van zijn initiële keuzestress tot zijn uiterst tevreden gevoel bij oplevering”, lacht Frederic.

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Frederic en zijn ploeg staan je met raad en daad bij in de showroom in Oudenaarde. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (oudenaarde@belisol.be) of telefonisch (055/61.59.72).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen