Veiligheid ramen

Inbraakbeveiliging van je ramen

Plan je nieuwe ramen aan te kopen? Dan is het leuk om de mooiste materialen en kleuren uit te kiezen, te kijken wat het best bij je woning past … Maar het loont ook om aan worstcasescenario’s te denken: Wat als er iemand wil inbreken? Hebben we onze ramen voldoende beveiligd? Want spijtig genoeg, zien inbrekers een raam of deur als de makkelijkste manier om binnen te geraken. Gelukkig doet Belisol alles om dat te vermijden!

Veiligheidsbeslag anti-inbraak

Belisol wil het inbrekers moeilijk maken. Daarom voorzien we je ramen van anti-inbraakoplossingen. Naast extra stevige hoekverbindingen, is de veiligheid van de ramen ook nog gegarandeerd door

Afsluitbare klinken

Je kan kiezen voor afsluitbare klinken waarmee je je ramen apart op slot kunnen.

Inbraakwerende sluitnokken

Je ramen worden uitgerust met paddenstoelnokken die beter inhaken dan gewone sluitnokken. Zo vermijd je dat inbrekers je ramen uit het kaderprofiel tillen.

Meerpuntsluiting

Een Belisol-raam is voorzien van een meerpuntsluiting. De vleugel wordt dus op meerdere punten verankerd als je het raam op slot doet.

Beveilig je glas

Wil je nog meer op zeker spelen, kies dan voor veiligheidsglas. Belisol kan je ramen uitrusten met gelaagd glas. Er zit dan ook een erg sterke folie verwerkt in het glas. Daardoor valt het niet in stukken uit elkaar. Als een inbreker het wil breken, duurt het dus wel erg lang om hierdoor te geraken. En veel tijd nemen inbrekers gewoonlijk niet …

Onze glaslatten zorgen voor een onzichtbare bevestiging van de beglazing aan de binnenkant van het raam. Iemand die probeert in te breken, kan daar dus simpelweg niet aan.

Ook het materiaal doet ertoe

Is veiligheid een doorslaggevend criterium voor jou bij de aankoop van ramen? Kies dan voor aluminium.

Graag advies over veiligheid van ramen? Vraag ernaar!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen