Nieuw op belisol.be

Op Belisol.be valt altijd iets nieuws te beleven. Zo hopen we je beter te kunnen helpen bij het kiezen van je ideale ramen en deuren. De inspirerende referenties of het handige overzicht van de showrooms heb je vast al ontdekt. Maar zag je ook deze laatste nieuwigheden op de website sinds eind 2018?

Al klant?

De pagina ‘Al klant?’ is er voor bestaande klanten. Op deze dienst-na-verkooppagina kan je extra ramen en deuren bestellen, een vraag stellen of contact opnemen met je dichtsbijzijnde showroom dankzij het praktische invulformulier. Verder vind je er er tips en advies om je nieuwe ramen en deuren te onderhouden en er zo jarenlang plezier van te hebben. Of schrijf een beoordeling via Trustpilot. Dan zien andere klanten of geïnteresseerden wat jouw ervaring is met Belisol.

Bekijk zelf wat er allemaal te ontdekken valt op deze gloednieuwe pagina.

Chatten met Belisol

Nieuw en leuk is dat je nu ook kan chatten met Belisol. Daarmee zijn we andermaal een pionier op de markt van ramen en deuren. Zie je dat blauwe kadertje rechtsonderaan? Hier kan je tijdens de kantooruren meteen je vraag stellen. Hoe lang gaan aluminium ramen mee? Tot hoe laat is de Belisol showroom in mijn buurt open op zaterdag? Je krijgt vrijwel onmiddellijk antwoord van een Belisol-medewerker. Zo ben je snel en aangenaam verder geholpen. Test het zelf maar eens!

Plan je afspraak online wanneer het jou past

Deze ben je misschien al eens tegengekomen op de website. Geen nieuwigheid maar wel een absolute topper die je enkel vindt bij Belisol.

Wens je een afspraak met een Belisol-adviseur? Dan kan je online meteen de dag en het dagdeel aangeven dat jou het beste passen. Stel dat je partner en jij beiden kunnen op zaterdagochtend. Dan geef je dit in op de website. Wil je dat de adviseur tot bij je thuis komt of kom je liever naar de Belisol showroom? Ook dat kan je kiezen. Kort daarna krijg je een telefoontje van een adviseur die de afspraak bevestigt.

Wim Lenaers, Online Marketing & Strategie bij Belisol: “We zien dat 50% van alle mensen die contact met ons opnemen dat via deze online afspraakmaker doen. Een bijzonder handige tool dus. Wij nemen de tijd voor jouw nieuwe ramen en deuren als jij er tijd voor hebt.”

Heb je vragen over nieuwe ramen en deuren? Maak meteen een afspraak bij je thuis!

Subsidietool

Ken je de nuttige subsidietoolal? Het hulpmiddel waardoor je in een handomdraai meteen een idee krijgt van de subsidies voor jouw specifieke verbeterings- of energiebesparende werken? Je kan er honderden euro’s mee besparen! In drie korte stapjes vul je de tool in met je postcode en mailadres. En je krijgt een overzicht van de subsidies die gelden in jouw gemeente. Omdat de tool permanent up-to-date gehouden wordt, beschik je altijd over de nieuwste informatie.

Op welke subsidies en premies kan jij rekenen? Bereken het in 1, 2, 3!


Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen