Nieuwe showroom Belisol Sint-Truiden: “We willen alle Haspengouwers aantrekken”

De Belisol showroom in Sint-Truiden is verhuisd naar de rand van het centrum. Door een goed bereikbare locatie en huiselijke sfeer moeten de Haspengouwers nog beter hun weg vinden naar het ramen- en deurenbedrijf. Door de showroom en het magazijn op één locatie te vestigen, scoort Belisol zowel op operationeel gebied als op het vlak van efficiëntie.

De Belisol toonzaal in Sint-Truiden heeft een nieuw adres: Industrielaan 3160. Dichterbij het centrum van de Haspengouwse hoofdstad. Deze commerciële ligging is makkelijk bereikbaar en moet zo het potentieel van zowel de regio als de stad meepikken.

Volledig gamma in toonzaal

45 jaar geleden startte Belisol als eerste ramen- en deurenbedrijf met een toonzaal. Nu kent het bedrijf als geen ander de noden van een succesvolle showroom. “We zijn goed bereikbaar, hebben genoeg plaats om ons volledig gamma tentoon te stellen en het belangrijkste, we schenken veel aandacht aan een huiselijke sfeer en setting waarin we onze klanten ontvangen”, zegt zaakvoerder Erik Brants.

Belisol Sint-Truiden heeft een breed gamma aan producten. De nieuwe toonzaal laat toe om zoveel mogelijk in werkelijkheid te tonen. “De klant krijgt zo onmiddellijk een beeld van de verschillende opties en hoe deze er in de realiteit uitzien”, legt Brants uit. “Op die manier kunnen we sneller en beter inspelen op de wensen van ons cliënteel.”

Korte lijn verhoogt teamgeest

Naast de toonzaal van 250m2 bevindt zich nu ook het magazijn. Door beide te combineren op eenzelfde locatie, creëer je een groter teamgevoel beseft Brants. “Onze adviseurs en installateurs komen zo dagelijks met elkaar in contact waardoor de communicatie tussen collega’s en de service naar klanten beter verloopt. Deze korte lijn op operationeel gebied is aangenamer voor de klant en efficiënter voor het bedrijf."

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Erik staat jou met raad en daad bij in de showroom in Sint-Truiden. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (sint-truiden@belisol.be) of telefonisch (011/69.01.40).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen