Nieuwste ramen en deuren trends bij Belisol op Batibouw

Heb je nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Dan loont het zeker de moeite een bezoek te brengen aan de Belisol-stand op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij kan je hier terecht voor topadvies en mooie kortingen.

Slim advies, handige oplossingen

Een adviseur uit je eigen provincie denkt met je mee en geeft je graag vrijblijvend advies aangepast aan jouw project. Hij toont je ook de laatste nieuwe trends, zoals steeds beter isolerende en inbraakveilige raam- en deurprofielen. Die er bovendien goed uitzien en heel onderhoudsvriendelijk zijn.

Batibouw-condities

Maak gerust gebruik van de speciale Batibouw-condities. Zo profiteer je van ongeziene kortingen op je nieuwe ramen en deuren. Een van onze adviseurs helpt je hier graag mee verder. Zowel op de Belisol-stand als in een showroom bij jou in de buurt.

Dit wordt je voordeur

Hoe je nieuwe voordeur eruit kan zien? Je kan ze zelf ontwerpen aan de hand van de Belisol-deurensimulator. Kies de vorm, het materiaal – een deur in pvc, aluminium of hout – de kleur, de klink en de afwerking. Je ziet meteen het resultaat op ware grootte. Test gerust enkele mogelijkheden uit.

Meer info via QR

Nieuw dit jaar zijn de QR-codes op de tentoongestelde ramen en deuren. Scan ze met je smartphone en krijg meteen meer informatie over dat specifieke product. En aan de hand van een foto van dat raam in een huiselijke setting zie je meteen of dit iets voor is.

Welkom op Batibouw – Brussels Expo, hal 4, stand 4342.
Van zaterdag 29 februari t.e.m. zondag 8 maart 2020.

Weekend: 10u00 tot 18u30
Weekdagen: 12u00 tot 20u30
Nocturne donderdag 5 maart: 12u00 tot 22u30

Op weekdagen gratis toegang vanaf 16u! Download je gratis after work ticket hier.
Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen