Pvc in een klassieke woning

Clara en Guy zijn twee actieve zestigers die volop van het leven genieten. Om tot rust te komen, blijven ze graag eens thuis. In hun rustige, klassieke villa kunnen ze genieten van hun tuin, het groen en de familie. Voor de renovatie van hun ramen kozen ze resoluut voor pvc.

Tijdloze elegantie

“We hebben gebouwd toen we 25 jaar waren. Ondertussen zijn we kwieke zestigers, maar we zijn nog steeds heel tevreden over ons huis”, vertellen Clara en Guy. Die stijl kan je best omschrijven als tijdloos, elegant en gezellig. “We kozen destijds voor een klassieke, niet al te grote villa en dat is een goede keuze gebleken. De stevige materialen en sobere kleuren hebben een tijdloze uitstraling.”

Hedendaagse update

In 2016 kregen de ramen en voordeur een update. Op advies van vrienden klopten Guy en Clara aan bij Belisol Hasselt. De nieuwe ramen en deuren kregen een iets lichtere tint dan de oude en ook de kruisverdeling werd iets fijner.

“Dit gaf het hele huis meteen een hedendaagse uitstraling. De ramen zijn niet enkel mooier, maar we merken ook echt dat het in de winter veel warmer is binnen. De hal is niet meer zo kil, en het huis wordt ’s morgens ook meteen gezellig warm. Ook mooi meegenomen is dat de ramen en deuren in pvc heel gemakkelijk zijn in onderhoud.”

Gezellig thuiskomen

Het huis van Clara en Guy straalt gezelligheid uit. De zachte kleuren, zowel binnen als buiten, creëren een rustige, huiselijke sfeer waarin het fijn thuiskomen is. “Mijn favoriete plek in huis is de tuinkamer”, verklapt Guy.

“Toen de kinderen en later ook kleinkinderen erbij kwamen, bleek de keuken net iets te krap. Door de aanbouw wonnen we direct meer ruimte in de keuken en creëerden we een extra zithoek waar het gezellig toeven is met uitzicht op de tuin. Het is de ideale plek om van onze tuin en het groen te genieten!”

De keuze van Clara en Guy

  • Product: voordeur en 6 ramen
  • Type: Futura Luna met houtnerf
  • Kleur: crème, RAL 9001
  • Glas: dubbel glas, hoogrendement, Ug = 1,0
  • Extra: kruisverdelingen tussen de 2 glasbladen

Tip: heb je renovatieplannen en weet je nog niet meteen welke kleur en welk materiaal bij je gevel past? Probeer dan eens onze raamsimulator!

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen