Primeurs op Batibouw 2019: deurensimulator en diepzwart pvc

Batibouw, de grootste Belgische bouwbeurs, is in zicht. Het ideale moment om je grote en kleine bouw- of verbouwplannen waar te maken. Breng zeker eens een bezoekje aan de Belisol-stand waar je onder meer deze nieuwigheden kan ontdekken.

1. Belisol deurensimulator: stel zelf je droomdeur samen

Met onze gloednieuwe deurensimulator kan je, op ware grootte, alle mogelijke combinaties uitproberen. Kies op het touchscreen in enkele stappen het model, de kleur en de greep. Zo zie je meteen op het grote scherm hoe je droomdeur er in het echt kan uitzien. Even een andere kleur uitproberen? Dat kan in één klik, tot je de deur vindt die perfect bij jou en je woning past. Alle nieuwste modellen zitten in de tool. Zo heb je steeds de laatste en ruimste keuze. Na Batibouw kan je deze deurensimulator vrijblijvend uitproberen in onze Belisol showrooms.

2. Nieuw: zwarte pvc ramen

Tot voor kort kon je geen zwarte kleur kiezen voor je ramen in pvc. Zwart slorpt namelijk warmte op als de zon erop schijnt en daardoor kon het pvc raam gaan uitzetten of vervormen. Vandaag kan je bij Belisol de pvc profielen Unix en Futura in de diepzwarte kleur RAL 9004 verkrijgen. De Cool Colors technologie maakt dat mogelijk. Een nieuwe, dikkere folie beschermt de ramen waardoor het achterliggende profiel niet opwarmt. Dat is goed nieuws, want zwarte ramen zijn de trend van het moment, ook in renovaties. Belisol biedt deze zwarte ramen aan in dezelfde afmetingen, met dezelfde garantie én tegen dezelfde prijs als de pvc ramen in andere kleuren.

3. SLIDE: vlot schuifraam in pvc

Dit nieuwe schuifraam in pvc schuift heel vlot en is eenvoudig te bedienen. De SLIDE heeft geen hef- of kipfunctie. Dankzij de speciale sluitnokken is het schuifraam bijzonder wind- en waterdicht. De SLIDE ziet er mooi slank uit en de monorail versie lijkt verrassend goed op aluminium schuiframen. De fraaie onzichtbare of verdoken afwatering en een bouwdiepte van 140 mm, maakt de SLIDE geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

4. Houten ramen in Europese of Amerikaanse eik

Houten schrijnwerk is opnieuw in trek. Daarom breidt Belisol haar aanbod uit met nobele eik, Europees of Amerikaans. Bi-color uitvoeringen zijn populair, denk aan zwart voor de buitenzijde en natuurkleur of wit aan de binnenzijde. Het resultaat is prachtig en je houten ramen winnen met de jaren aan charme en uitstraling.


5. Ramen aan de kant met deze Panolux vouwwand

Wil je ’s zomers je living helemaal openen en het buitengevoel binnenhalen? Dat kan met de Panolux die je eenvoudig opzij schuift. Deze glazen vouwwand heeft een hedendaagse look met slanke stijlen in aluminium. De Panolux kan moeiteloos grote oppervlaktes aan, tot 8 m breed en 3,5 m hoog. Voor het rolsysteem en de scharnieren opteerde Belisol voor Duitse degelijkheid. De hoogwaardige materialen garanderen een jarenlange feilloze werking. De Panolux schuifwand is, net zoals de andere aluminium ramen van het Belisol-gamma, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Breng zeker een bezoek aan onze stand nr. 4125 op Batibouw van 21 feburari t.e.m. 3 maart 2019. En profiteer van de speciale Batibouw-condities.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen