Ramen en deuren Limburg

Ga je renoveren in Limburg? Dan kan je rekenen op de deskundigheid van Belisol, jouw specialist in ramen en deuren Limburg! We helpen je graag het perfecte materiaal en de ideale stijl te vinden voor jouw woning.

Zoek je houten ramen in Limburg?

Wist je dat je in Limburg alleen maar liefst 4 Belisol showrooms vindt? Je hoeft dus niet ver te rijden om een greep uit ons aanbod aan houten ramen en deuren te bewonderen én raad te vragen aan je Belisol-adviseur.

Hout charmeert, met een authentieke warme uitstraling en indrukwekkende natuurlijke isolatiewaarden. Vergis je niet: houten deuren of ramen passen niet enkel in een rustieke gevel. Dankzij onze moderne afwerkingstechnieken en trendy kleurtjes, maak je jouw houten profielen zo hedendaags als je maar wil.

Aluminium ramen en deuren Limburg

Gracieus of contemporain, met aluminium ramen zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je een nieuw profiel nodig voor een grote oppervlakte? Aluminium is het ideale materiaal voor dergelijke projecten: stevig en slank tegelijk!

Kom onze aluminium deuren en ramen zelf bekijken in een van onze Limburgse showrooms: Hasselt, Peer, Sint-Truiden of Maasmechelen.

Ontwerp zelf je pvc ramen in Limburg

Met pvc ramen kies je voor de meest onderhouds- en budgetvriendelijke ramen, steevast in topkwaliteit. Plan je een renovatie? Contacteer je Belisol-adviseur. Hij overloopt samen met jou de verschillende opties, naargelang jouw wensen en budget.

Je kan je pvc deuren en ramen volledig personaliseren. Zelfs een houtnerfimitatie is mogelijk! Zo combineer je de voordelen van pvc met de warme uitstraling van hout.

Graag meer informatie? Neem dan contact op met je Belisol-adviseur of spring even binnen in een van onze showrooms in Limburg of daarbuiten.