Ramen en deuren West-Vlaanderen

Woon je in West-Vlaanderen en heb je een renovatie van je woning voor de boeg? In jouw provincie zijn er maar liefst 6 showrooms waar je terecht kan. Je Belisol-adviseur is nooit veraf!

Waar vind je Belisol ramen en deuren in West-Vlaanderen?

Om jou steeds zo vlug mogelijk verder te helpen, hebben we onze showrooms mooi verspreid over het hele land (én buitenland). In West-Vlaanderen zijn we vertegenwoordigd op 6 plekken. Kom onze producten van dichtbij bekijken en laat je begeleiden door een van onze enthousiaste Belisol-adviseurs!

Je vindt onze showroom voor ramen en deuren in Brugge, Kortrijk, Ieper, Roeselare, Oostende en Oostduinkerke. Altijd welkom!

Welk materiaal kiezen?

Bij de keuze van het gepaste materiaal voor de profielen van je ramen en deuren in West-Vlaanderen of elders, gaat het niet enkel om smaak. Ook de stijl van je woning, je budget en je voorkeuren voor onderhoud en isolatie doen ertoe.

Hout is de perfecte natuurlijke isolator. Pvc is de meest budgetvriendelijke optie. Wil je grote glasoppervlakken die licht ogen, dan zijn aluminium ramen een slimme keuze. Maar dat wil niet zeggen dat pvc of aluminium niet goed isoleert, of hout superduur zou zijn. Alles hangt af van jouw specifieke project. Je Belisol-adviseur begeleidt je in je project van a tot z.

Wist je dat zelfs de locatie van belang is?

Is er veel lichtinval of net niet? Zijn de ramen noordelijk gericht? Het speelt allemaal een rol. Woon je aan de kust dan krijgen je ramen en deuren mogelijk heel wat te verduren wat betreft weersomstandigheden (wind, zout, schurende zandkorreltjes ...). Over het algemeen wordt dan pvc aangeraden. Een goede keuze, ook voor industriezones trouwens, want dit materiaal is goed bestand tegen oliën, vetten, basen, (zwakke) zuren en benzine.

Maar het hoeft niet noodzakelijk pvc te zijn. Tegenwoordig kunnen we namelijk dankzij de meest recente technologieën ook hout en aluminium zo behandelen dat ze in alle weersomstandigheden tiptop blijven.

Overleg met je Belisol-adviseur voor de perfecte, nieuwe ramen en deuren in West-Vlaanderen.