Batibouw 2018: wat mag je verwachten van nieuwigheden?

Een glazen vouwwand in je living die je volledig kan openschuiven … Zou dat niet geweldig zijn? De grens tussen binnen en buiten wordt zo erg klein. Met deze en andere nieuwigheden pakt Belisol uit op Batibouw.

1. Panolux: glazen vouwwand geeft je ruimte

Daar waar een schuifraam voor de helft uit een vast glasgedeelte bestaat, schuif je de glaspanelen van Panolux helemaal opzij. De aluminium profielen zorgen voor slanke stijlen en een hedendaagse uitstraling. De doordachte materiaalkeuze en kwalitatief bedieningssysteem maken ze extreem onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Panolux kan probleemloos grote oppervlaktes aan. De bediening blijft licht en geruisloos. Wil je de ramen naar binnen of naar buiten openen? Links of rechts openvouwen? Dat kies je zelf.

2. Hout en aluminium combineren aan de inkom

Je ziet steeds vaker de keuze voor een houten voordeur in combinatie met strakke aluminium ramen. Beide materialen dragen bij tot de uitstraling en het karakter van je woning. Hout zorgt voor een authentieke en natuurlijke toets. Aluminium is afgelijnd en hedendaags.

Ons ruim aanbod hout, aluminium en pvc, laat je toe om je nieuwe ramen en deuren te laten maken op maat van jouw smaak.

3. Holux: betere isolatie en nog meer keuze voor aluminium

Belisol blijft steeds haar producten verder perfectioneren en uitbreiden. Zoals de serie van strakke Holux aluminium ramen met ingewerkt beslag. Door extra isolatie toe te voegen in de glaslat en de dubbele middendichting zorgen deze ramen voor een optimaal thermisch resultaat. Daarenboven biedt Belisol nog meer keuze in design en afwerking. Heb je de strakke Holux-deuren bijvoorbeeld al gezien met subtiele ledverlichting?

Zien we jou ook op Batibouw? We verwelkomen je graag in Paleis 4, stand 4125.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen