Belisol Hasselt behoudt familiale karakter met nieuwe zaakvoerder

Sinds 1 januari staat Maxim Van Roey aan het roer van Belisol Hasselt, één van de oudste Belisol-showrooms. Als schoonzoon van de oprichter zorgt Maxim ervoor dat het Limburgse filiaal zijn familiale karakter behoudt. “Ik geloof heel sterk in de kracht van een familiebedrijf en ik ben er zeker van dat we het als tweede generatie ook kunnen waarmaken”, klinkt de nieuwe zaakvoerder enthousiast.

Belisol Hasselt is altijd in handen geweest van de familie die Belisol oprichtte. En die band is nu ook voor de komende jaren verzekerd. “Tijdens mijn studie notarieel jurist leerde ik mijn vrouw Anne-Sophie kennen. Zij is de jongste dochter van de oprichters, Eugène en Lieve. Ondertussen zijn we 8 jaar verder en van op een afstand ben ik al die tijd betrokken geweest bij het familiebedrijf. Ondertussen werkte ik als stagiair twee jaar binnen het notariaat. Ik deed het graag, maar de lokroep om in te stappen in het bedrijf klonk te groot. Het ideale moment om te starten was daar. Ik geloof heel sterk in de kracht van een familiebedrijf en ik ben er zeker van dat we het als tweede generatie ook kunnen waarmaken.”

Tonnen ervaring

Belisol Hasselt is één van de eerste kantoren van Belisol en kan teren op tonnen ervaring. Die ervaring vertaalt zich onder meer in een ruime keuze in ramen en deuren. Maxim: “De klant zal bij Belisol steeds vinden wat hij of zij zoekt volgens smaak en budget. Het is onze taak om die keuzestress weg te nemen en de klant te begeleiden doorheen het proces. En steeds met een focus op precisie en kwaliteit. Bij Belisol is alles gepland tot in de puntjes, van kennismaking en opmeting tot plaatsing en nazorg. En dat laatste mag zeker niet onderschat worden. Ook na plaatsing van de ramen en deuren kan de klant blijven genieten van een directe en vertrouwde lijn met Belisol.”

Dankzij een uitstekende ligging op de drukke Genkersteenweg is Belisol Hasselt zeer herkenbaar en vlot bereikbaar. “En onze deur staat steeds open”, vertelt Maxim. “Mijn enthousiasme en goesting is dan ook zeer groot. In de eerste maanden zal ik grondig werk maken van een assessment van het team, de processen en de structuur van de organisatie. Op (middel)lange termijn heb ik een groeitraject voor ogen waarin efficiëntie van de interne organisatie, kwaliteit van de dienstverlening, de verregaande digitalisering en de commerciële ontwikkeling centraal staan.”

Volle engagement

En dat allemaal steeds met een familiale touch. “Belisol is een bekend Belgisch familiebedrijf met lokale aanwezigheid, een heel klantgerichte aanpak en gekwalificeerde mensen doorheen de volledige customer journey. Stuk voor stuk zeer grote troeven. En de mensen van Hasselt en omstreken kunnen rekenen op mijn volle engagement en openheid. Vertrouwen vind ik heel belangrijk, zowel richting klanten als medewerkers. Het zijn tenslotte onze mensen die het verschil moeten maken voor de klant. Een succesvolle organisatie staat of valt met engagement en motivatie van alle medewerkers”, besluit Maxim.

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Maxim staat jou met raad en daad bij in de showroom in Hasselt. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (maxim.vanroey@belisol.com) of telefonisch (011/21 21 36).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen