Ramen en deuren zonder zorgen, nu meer dan ooit

Onze dienstverlening tijdens de tweede lockdown

Een tweede lockdown is aangekondigd en er gelden momenteel aangepaste Covid 19-maatregelen die een invloed hebben op onze dienstverlening. We geven je graag wat meer informatie.

Veilige afspraak

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen, sluiten onze showrooms de deuren vanaf maandag 2 november. Toch blijven we op verschillende manieren voor jou bereikbaar: je kan een advies aan huis aanvragen, je kan een video-afspraak met één van onze adviseurs inplannen of je kan zelf de maten van je ramen of deuren doorgeven zodat ons team aan de slag kan om een offerte voor jou op te stellen. Vraag een online offerte aan of contacteer een Belisol-adviseur.

Win gratis ramen en deuren!

Het loont zeker de moeite om je plannen niet uit te stellen. Want om het einde van een bijzonder jaar extra warm af te sluiten, doet Belisol iets extra voor haar klanten. Wie in november of december bestelt, krijgt niet alleen ramen en deuren zonder zorgen, maar maakt bovendien kans om zijn aankoop terug te winnen. Ontdek meer over deze actie of contacteer één van onze Belisol-adviseurs.

Opmeting, plaatsing en naservice

Had je je nieuwe ramen of deuren al besteld? Geen zorgen: opmeting, plaatsing en naservice mogen blijven plaatsvinden. Uiteraard wel mits naleving van de strikte veiligheidsmaatregen. Langs onze kant zorgen we ervoor dat onze medewerkers de Coronalert app gebruiken, steeds een mondmasker dragen, grondig hun handen wassen, de nodige afstand bewaren en te werk gaan met hygiënisch materiaal. Om ook de gezondheid van onze medewerkers te beschermen, vragen wij ook aan jou om je verantwoordelijkheid te nemen door een mondmasker te dragen, je handen regelmatig te desinfecteren en de social distancing te respecteren. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met je Belisol-showroom.

We willen je alvast heel erg bedanken voor je inspanningen. Het zijn voor ons allen uitzonderlijke tijden, maar samen komen we hier door. Samen gaan we voor ramen en deuren zonder zorgen, nu meer dan ooit.

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen